rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

8 tips for en jevn tan

 • Publisert: 11.05.2016, 18:38
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • Som mange andre er jeg ganske opptatt av å ha en fin brunfarge, spesielt når sommeren er her og tiden for korte kjoler og shorts har kommet. Jeg har prøvd å få en fin brunfarge i mange år. Til og med i fjord har jeg gått i solen uten beskyttelse for å bli ekstra brun. Dette er farlig og jeg anbefaler aldri å gjøre det! Jeg har samlet 8 tips for deg som ønsker en fin farge uten å bli skadet av sola.


   

  ❤️ Alltid bruk solfaktor. Huden din kan maksimalt beskytte seg selv mot solstrålene i 10 minutter. Faktisk spiller det ingen rolle om du bruker 15 SPF, 20 SPF     eller 50+. Alle gir rundt 93-98% beskyttelse mot solstråler. Jo blekere huden er jo større SPF er det anbefalt å brukes.

  ❤️ Påfør solkrem ca. 20 minutter før du soler deg. Den må "virke" først. I tillegg burde du legge på et lag til hver time.

  ❤️ Leppene dine er også utsatt for skadelige solstråler! Du kan enten bruke en leppepomade på leppene eller, hvis du ikke har en tilgjengelig, bruke litt av        solkremen på leppene.

  ❤️ Brunfargen blir ekstra fin når du bruker en scrub  dagen før du soler deg. En skrubb fjerner døde hudceller og huden får en fin glow. Når den døde huden er fjernet, blir den "nye" brun, dvs. brunfargen varer lengre.

  ❤️ Hydration is key! Drikk mer vann når du soler deg. Huden trenger fuktighet ikke bare fra kremer men også fra innsiden av kroppen.

  ❤️ Etter solbadingen er det viktig at du påfører en aftersun krem. Denne kremen inneholder ofte naturlige ingredienser som Aloe Vera. Aloe Vera hjelper         huden ved å a) tilføre fuktigheten huden din trenger og b) hjelper den å reparere skadene huden din fikk fra solstrålene.

  ❤️ Vær forsiktig - for mye sol (selv om du bruker solkrem på en riktig måte) kan føre til rød og brent hud. Hele vinteren har huden din fått mindre sol. Derfor er   det viktig at du tar ting step by step. Det er viktig at du ikke overdriver med sol de første dagene. Ta det heller langsomt og bygg opp en lys brunfarge før     du sitter ute i flere timer i strekk.

  ❤️ Last but not least: For å få en fortere tan finnes det solkremer som inneholder selvbruner, så det blir tan x2 ;')  Håper det blir storkos for dere i solen! Vi blogges xx

 • Publisert: 11.05.2016, 18:38
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Elise Charlotte

  11.05.2016 kl.18:53

  hei du er en skikkelig bra blogger syns jeg. keep up the good work :)))

  Nora

  11.05.2016 kl.18:54

  Elise Charlotte: Hei Elise Charlotte! Takk for positiv tilbakemelding :)

  Bente

  13.05.2016 kl.14:46

  Pen :*

  Skriv en ny kommentar

  hits