rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Running outta time

 • Publisert: 20.05.2016, 15:33
 • Kategori: Hverdag
 • Avslutningsseremonien er i dag. Min siste dag på vgs for å si det sånn. Også den siste gangen jeg ser klassen min sammen. Rart å tenke på, egentlig. For meg startet dagen presis kl. 7.30. Vekkeklokken våkna meg og det første jeg gjorde var å åpne vinduet. Etter dette ble det en familiefrokost for oss. Deretter begynte jeg å fikse øyebrynene, fulgt av en skrubb og ansiktsmaske. Så var det tid for å dusje, vaske håret og barbere. Da det var kl 12.05 var jeg endelig ferdig så jeg løpte til Brun og Blid for å få litt farge på den bleke huden min. Så spiste jeg en kjapp lunsj og begynte å glatte håret. Dette tok sin tid. Nå er jeg nettopp blitt ferdig med sminken og mamma ringte og sa at det er fullt kaos i byen fordi t-banene stoppet pga. en eller annen systemfeil. Huff, ville helst ikke komme for sent så håper det blir fikset før jeg må dra! Nå må jeg kjapt lakkere neglene og deretter løpe til nærmeste sko butikk fordi jeg glemte helt å kjøpe hæler. Alle par jeg har klarer jeg enten ikke å gå i eller de passer ikke fra stilen/ fargen til kjolen min. Håper jeg rekker alt, hehe. 

  Seremonien starter rundt 17.30 og varer i ca. halvannen time. Etterpå skal alle elever dra til fest hjemme hos en, der stemningen blir litt mer party- like fordi både foreldre og lærere ikke er med ;) Gleder meg skikkelig!

  Processed with VSCO with a5 preset
   

 • Publisert: 20.05.2016, 15:33
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Anna emilie

  21.05.2016 kl.16:04

  Lykke til <3 kan du skrive et innlegg om klærne du brukte på festen? Trenger litt inspirasjon for min store avslutning i år :) <3

  Klara

  22.05.2016 kl.11:01

  Hei :) i hvilken butikk tok du bildet? Elsker nemlig solbrillene :) klem <3

  Skriv en ny kommentar

  hits