rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Get ready with me

 • Publisert: 21.05.2016, 15:20
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • Tenkte å dele produkt valget mitt for seremonien i går! Håper dere blir inspirerte!   

  For både finger- og tånegler valgte jeg en pudderrosa tone fra Kiko. Den matchet skoene og kjolen. Under selveste lakken brukte jeg en base coat, også fra Kiko. For at lakken skulle holde, påførte jeg et tynt lag av essie topcoat da fargen hadde tørket.

  Som grunnlag av sminken brukte jeg L'oreal Paris sin Perfect Match i fargen "2N Vanilla". Concealeren jeg brukte er fra Maybellines Fit Me serie, fargen er 10, topped med Revlons Nearly Naked pudder. Aner ikke i hvilken farge den var, den har stått i skapet mitt for evigheter nå. For øyebrynene brukte jeg som alltid min gamle øyebryns pencil fra Hennes & Mauritz i den lyseste fargen. Blushen og leppestiften er begge fra MAC, blushen kommer i fargen "Buff" og leppestiften i fargen "Costa Chick". Da vi senere gikk til festen valgte jeg å gå med en knallrød lipgloss fra Isadora i fargen "Red Carpet". For øyeskyggen valgte jeg å bruke lettere og mest matte farger, en gang med "Abselute Matt" eyeshadow palette fra Catrice cosmetics som jeg kjøpte på handletur i Tyskland, fulgt av Maybellines "Big eyes". Mascara var ikke nødvendig siden jeg brukte falske vipper fra Kiss, som jeg desverre ikke kunne ta bilde av fordi jeg hadde allerede tatt dem på da jeg tok bildene.


  This blush gives me life!   

 • Publisert: 21.05.2016, 15:20
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Amalie

  21.05.2016 kl.16:02

  Så fine <3

  Nora

  21.05.2016 kl.16:05

  Amalie: Takk, takk søta <3

  Stine

  21.05.2016 kl.16:32

  Elsker den røde leppestiften

  Catrina

  21.05.2016 kl.21:48

  Elsker den tonen av neglelakk <3 håper du storkoste deg på festen! Sminken din var jo helt perfekt så alle må ha elsket deg <3

  Skriv en ny kommentar

  hits