rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Lav karbo frokost

 • Publisert: 24.05.2016, 11:00
 • Kategori: Mat
 • Ettersom jeg har en god del tid nå om dagen har jeg fått mye motivasjon til å lage sunne retter. Sommerferien er ganske nær og jeg har fortsatt noen kilo å miste. En god dag starter med en god å sunn frokost spør du meg. Nettopp laget jeg en lav karbo omlett med spinat og ost. Noen som også satser på mindre karbohydrater før sommeren?

  Du trenger:

  1 egg

  5-10 blader fersk spinat

  10 g ost (2 tynne skiver)

  3 skiver agurk

  litt salt, pepper og paprikapulver

   

  Slik gjør du:

  Hell innholdet av egget i en liten bolle og pisk til det får en jevn, gul tekstur. Tilsett salt, pepper og paprikapulver etter smak. Det hele skal nå helles i pannen og stekes til det blir fast. Når egget får denne omlett- konsistensen legg 1 skive ost på den ene siden av omlettet. Deretter legges spinatbladene på osten. Til slutt legges den andre skiven ost på spinaten. Så klapper du den andre siden uten pålegg over den med ost og spinat. Stek til osten blir myk og til omlettet er helt stekt, dvs. ingen flytende rester er der. Serveres med agurk ved siden av :-)  Processed with VSCO with a5 preset  Ca. 104 kcal / 9 g protein / 1 g karbohydrater / 7 g fett

   

   

 • Publisert: 24.05.2016, 11:00
 • Kategori: Mat
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Kristine

  24.05.2016 kl.14:44

  Åå så deilig. Dette skal jeg i alle fall få prøvd. Selv pleier jeg å spise alt for mange karbohydrater spesielt til frokost :)

  Nora

  24.05.2016 kl.14:46

  Kristine: den er kjempegod. Anbefales veldig! Er ganske lav i kalorier i tillegg :)

  Skriv en ny kommentar

  hits