rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Sommerens parfymer

 • Publisert: 29.05.2016, 17:09
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Hei loves! Parfymeverden er stor og jeg har plukket ut mine favoritter for denne sommeren. De passer for både varme dager på stranden, sommerfester eller lange festnetter. Jeg har lenket hver parfyme til enten Coverbrands, Douglas eller The Body Shop sine sider, der dere kan bestille favoritten deres!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Victoria's Secret - Sheer LoveDette er en nydelig og lett duft som er min personlige favoritt for summer '16. Den lukter som den ser ut - lett og rosa med et hint av blomster og liljer og sukkerspinn. Passer perfekt for skole eller jobb. 

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Victoria's Secret - Endless LoveEn sjarmerende og lett sommerduft fra Victoria's Secrets. Den har en søt og fresh lukt av ylang ylang som gir følelsen av renhet og frihet. Min favoritt for en fri dag i parken eller på stranden på Gran Canaria. 

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Lancôme Trésor Midnight RoseDenne har en mye sterkere lukt enn body sprayene fra Victoria's Secret. Trésor Midnight Rose minner meg om lange sommernetter. Den har en veldig intens lukt av roser, bringebær og søte sommerepler. 

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  The Body Shop Vanilla Body Mist: Med en søt lukt av inspirerende vanilje er denne Body Mist en klassiker blant sommerdufter. Minner av barndommen, leke i bestemors blomstrehage og spise vaniljeis kommer opp hver gang når jeg luker den. Definitivt en must - have! (Lenken fører ikke til eksakt den samme parfymen som er vist i bildet fordi jeg ikke fant den på nettet.)

   

 • Publisert: 29.05.2016, 17:09
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Ingjerd

  29.05.2016 kl.19:32

  Jeg eeelsker victoria secret parfymer! De er såå nydelige og lukter såå bra. Ha en kjempefin kveld :D <33

  Nora

  29.05.2016 kl.19:34

  Ingjerd: Tusen hjertelig! <3

  Ingrid Holm

  29.05.2016 kl.19:46

  The Body Shop Vanilla Body Mist er en gammel favoritt! Elsker den :)

  Nora

  29.05.2016 kl.20:15

  Ingrid Holm: <3

  Skriv en ny kommentar

  hits