rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Må vi flytte igjen?

 • Publisert: 02.06.2016, 16:42
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg er ganske irritert. Litt forbanna, kanskje. Eller egentlig veldig forbanna om jeg får lov å være ærlig. Som dere vet har vi flyttet i en fin og nyoppusset leilighet for ikke så lenge siden. På visningen snakket vi ganske mye med eieren, hun virket som en ærlig og flott person. Vi forklarte at vi leter etter et hyggelig område som er rolig. Hun påpekte flere ganger at dette her er et veldig stille sted og at steinmurene gjør det vanskelig å høre noe fra naboene. Dette var rett og slett en løgn.  A big, fat lie. Det er ikke rolig her i det hele tatt. Det bor en barnefamilie her og faren er ute med barna 2-3 ganger hver dag. De bråker og skriker, kaster ting. Til og med bleiene til barna blir skiftet utenfor i hagen. De rydder ikke engang bleiene etter seg. Men ikke nok med dette, nabogutten er alene hjemme hele tiden. Han gamer, skriker i flere timer i strekk og man kan forstå hvert eneste ord. Dette kan godt være 5-8 timer om dagen. De under oss begynner å høre på musikk midt på natta, altså rundt 2 på morgenen. I tillegg krangler de ganske mye og skriker til hverandre, mildt sagt bruker de ganske stygge ord. 

  Eiern og hennes mann pusset opp her i flere måneder, henne og hennes mann var tilstede flere måneder på strekk. De måtte jo ha hørt at det er fullt kaos her hver dag. Men hun valgte å lyve. Dette her er svindel og jeg er, som sagt, ganske forbanna. Hvor hen du er i leiligheten er det høy bråk, nesten hele dagen og halvparten av natta. 

  Beklager et sligt negativt innlegg, men jeg sitter akkurat nå og må høre barna skrike ute og joppe opp trappene. Dere skjønner kanskje hvorfor jeg følte at jeg måtte skrive om det...   

 • Publisert: 02.06.2016, 16:42
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  jonern85

  02.06.2016 kl.16:51

  Siden du skal flytte... Kjøp noe som skikkelig lukter.

  så det stinker helt for jævlig. Å så skriver du en liten hilsen..

  Håper du også vil besøke min blogg

  å legge igjen spor i kommentarfeltet

  Nora

  02.06.2016 kl.17:08

  jonern85: Hahaha, det var faktisk en ganske god ide!! Skal stikke innom bloggen din :-)

  03.06.2016 kl.08:04

  Høres tungt ut. Håper at alt går bedre og at dere finner et hyggelig nytt sted :) masse lykke til! - Stine

  Nora

  03.06.2016 kl.08:06

  Anonym: takk :)

  Skriv en ny kommentar

  hits