rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Lazy day

 • Publisert: 03.06.2016, 20:53
 • Kategori: Hverdag
 • I dag har jeg vært skikkelig lat. Om morgen tok jeg en helt time på å få en brunfarge på meg fordi solen på balkongen strålte som bare det. Etterpå laget jeg en frokost som ikke var noe spesiell, kun 2 skiver vannmelon og en haug av kirsebær. Skulle gjerne ha tatt bilde men glemte det rett og slett. Så ryddet jeg rommet og hørte på litt musikk. Ikke noe spennende, altså. Men en veldig koselig ting skjedde. Jeg har begynt å lese igjen! Da jeg var yngre elsket jeg å lese, jeg leste mange hundre bøker. Lommepengene gikk også kun for bøker og godteri, til bursdag eller jul ville jeg ha bøker. En skikkelig lesehest, altså! Men med årene måtte vi stadig lese flere og flere bøker for skolen. I engelsk - huff. I år måtte vi lese The Catcher in the Rye, The Essential Hemingway, Watchmen, Heart of Darkness og The Prince. Da kan du sikkert tenke deg st jeg sluttet med å lese bøker i mitt privat liv, det ble rett og slett altfor mange bøker å lese fra skolen sin side. I tillegg ble det en god del bøker i norsk og fransk undervisningen som måtte leses på en bestemt tid. Nå som jeg har så mye fritid tenkte jeg at jeg burde prøve meg igjen på lesinga. Etter alle de siste årene der jeg faktisk følte hat når jeg tenkte på bøker, syntes jeg at det er verdt å i hvertfall prøve en siste gang. Og dere, det er faktisk kjempegøy! Her om dagen sitter vi alle med iPhone og PC foran nesen og hvis vi ikke har dem tilstede ser vi på TV. Det er veldig gøy, jeg selv sitter ganske mye med mobilen også. Dette medfører jo også at, hvis vi leser, blir det en kort artikkel som er lagt ut på en eller annen webside, eller en sammenfatning for en bok for skolen. Det er litt trist å tenke på syns jeg. Det er en helt annen følelse og opplevelse man får når man leser litteratur som er interessant. For meg for eksempel er en god krim alltid helt topp, for noen andre en fin roman. 

  Vel, nå har jeg snakket litt for mye, hehe. Poenget var egentlig bare å dele min glede og kanskje motivere dere til å også lese en bok. Og husk, boka må ikke være uendelig lang, 200 sider er en flott start!

   

 • Publisert: 03.06.2016, 20:53
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Maren

  03.06.2016 kl.21:08

  Et kjempefint tips og ja, jeg er enig med deg, den digitale verdenen har tatt over:). Jeg er dårlig på boklesing, kanskje når jeg blir litt eldre:). Kos deg og nyt helgen:):)

  Nora

  03.06.2016 kl.21:15

  Maren: Takk, likemåte :)

  Benedikte

  03.06.2016 kl.21:10

  Jeg er egentlig bare på telefonen. Skulle ønske jeg hadde en koselig bok å lese! Har du et du kan anbefale? Klem <33

  Nora

  03.06.2016 kl.21:16

  Benedikte: Skal tenke på det og ta det i neste spørsmålsrunden :) klem

  Skriv en ny kommentar

  hits