rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Min første opplevelse med voksing

 • Publisert: 04.06.2016, 22:00
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • Hei dere! I dag har vært en travel dag, jeg hadde mye å gjøre. Dro på trening om morgenen for å ta min siste PT time, noe som var veldig gøy. Kommer til å savne å ha PT :-) Nydusjet og fresh gikk jeg på timen jeg hadde bestilt i går. Timen var på Wax on wax off - en voksingsalong. Wax on wax off har gode priser, hyggelige medarbeidere og mange behandlinger. Jeg ville ta voksing for både lår og legg. Tilsammen kostet det omtrent 600 kroner, noe som jeg ikke syntes var veldig dyrt. Jeg var ganske nervøs fordi dette var min første gang å vokse bena. Damen som jobbet der var veldig hyggelig og klarte at jeg slappet av litt. Selveste voksingen gikk mye bedre enn jeg trodde det skulle gå! Selfølgelig gjorde det vondt, men det er mulig å klare seg. I tillegg tar behandlingen ikke særlig mye tid heller. Etter at voksingen var ferdig og rester av voks som ble på huden var fjernet var jeg ready to go. Smerten var borte allerede. Legg og lår var helt hårløse og hadde et par små røde prikker fordi huden min ble litt irritert. Damen forklarte at dette er helt normalt og at det går bort etter noen timer. Det er faktisk helt sant, etter 2 timer var prikkene borte og bena mine var glatte og fine! 

  Voksing er bra for deg som ønsker et resultat som varer lenge. En eneste behandling kan vare opptil 4 uker. Når håret kommer tilbake er det mye mykere og ofte også lysere. I tillegg vokser det mindre og mindre hår etter flere behandlinger. For min del er dette helt perfekt og smerten er verdt det! 

  Jeg glemte helt å ta bilder fordi jeg var så innmari nervøs og skremt, beklager :-)

  Processed with VSCO with hb1 preset

   

 • Publisert: 04.06.2016, 22:00
 • Kategori: Skjønnhet & velvære
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Mari

  05.06.2016 kl.14:05

  Jeg har prøvd både voksing på legg og brasiliansk. Syntes ikke at det var vondt på legg men brasiliansk var ganske tøff må jeg si

  Skriv en ny kommentar

  hits