rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

10 tips til deg som reiser til Spania

 • Publisert: 10.07.2016, 12:02
 • Kategori: Valencia 2016
 • Hei dere! Jeg har samlet 10 tips til nettopp deg som har tenkt å reise til Spania. Dette er tips jeg hadde ønsket å vite mange år siden, da der var min første gang å komme hit. 

  1. Den beste dagligvarebutikken er nok Mercadona. Den er overalt, har alle varer du trenger. Og er ganske stor. Men når du vil bli mind- blown dra til Alcampo. De har mer enn alt. Men Alcampo er ikke på hvert hjørne som Mercadona.

  2. Når det gjelder solkrem, kjøp de fra Mercadonas eget merke. De er rimelige, er ikke klebrige i det hele tatt, lukter supergode og gir beskyttelsen du trenger.

  3. Når hotellet ditt ikke har er svømmebasseng (ja, det finnes slike hotell, spesielt når du leier en residens): let litt rundt på Google om det er en piscina municipal i nærheten din. 

  4. Spanjolene er kjempehyggelige, det er altså ikke rart om du står ved bussholdeplassen og en random person kommer og snakker med deg!

  5. De fleste i Spania snakker ikke engelsk. Og ikke norsk heller. Mitt tips er å endten lære noen små ord og setninger for å kunne for eksempel spørre om veien, eller alltid ha med Google translate i lomma! 

  6. Alle sier at du burde holde deg inne når solen er ute mellom klokka 11 og 16. Sorry, men det er helt bullshit, syns jeg. Når du bruker en god 30 eller 50+ solkrem kan du være ute når du vil ;-)

  7. Det er seriøst en apotek i nesten hver gate du går, så blir du tett i nesa eller får en hoste er hjelpen ikke langt borte.

  8. Det blir varmt, jævla varmt. Spesielt om natta når du vil sove kommer det til å være altfor varmt i rommet ditt med mindre du har aircondition. Glem hoteller som bare har vifter, gå for hoteller som har aircondition.

  9. Du kan IKKE drikke vann fra springen! Ikke prøv det, sånn helt seriøst. Jeg har selv drukket det før, tho it tastes like sh*t. Det er masse klorin og bakterier oppi. Så selv om du vasker frukt eller bær: bruk et håndkle for å tørke dem før du spiser.

  10. Til deg som har glutenallergi: nesten alle produkter er glutenfrie her, bare sjekk pakningen, det står "sit gluten" på de som er glutenfrie. Unntatt brød og pasta. Men det finnes 1 baguette og noen frokostboller i Mercadona som er merket med "FACE". Det betyr at de er 100% gluten og hvetefrie!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with c1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   

 • Publisert: 10.07.2016, 12:02
 • Kategori: Valencia 2016
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Vilde

  10.07.2016 kl.12:40

  Tusen takk for tips, kommer godt med om jeg drar dit en gang :D

  Hanne

  10.07.2016 kl.12:47

  Kule tips og fine bilder som alltid <3

  10.07.2016 kl.14:01

  For noen nyttige tips :)

  RebeccaHasselgard

  10.07.2016 kl.14:43

  Takk for tips, disse skal jeg huske! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits