rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Hotellet vi leide i Valencia

 • Publisert: 09.08.2016, 12:00
 • Kategori: Valencia 2016
 • Som jeg lovte skal jeg vise bilder av hele leiligheten og skrive min mening og andre detaljer som pris og stedet hotellet ligger i. Hotellet var veldig stort, alle rom hadde godt 15-20 kvadratmeter. Et pluss er mini badet og den lille balkongen. Siden størrelsen og plass fordelignen er veldig bra, kan jeg anbefale det for barnefamilier eller venner som reiser sammen. Hotellet ligger midt i Valencia, omkring er det cafeer, romelige restauranter som serverer mye godt. Rett rundt hjørnet befinner det seg busstasjoner som går til stranden eller til diverse shopping sentere. Et stort svømmebad er kun 10 minutter til fots. Det er flere matvare butikker rundt omkring. 

  Vi har vært i denne leiligheten i 4,5 uker og har kun betalt 2300 euro, som tilsvarer rund 20.500 norske kroner. Vi i familien er helt enige om at dette lønner seg veldig. Når du sammenligner leilighetens størrelse hadde du nok betalt det samme for en leilighet for langtidsleie i Oslo. Eller kanskje mer. 

  Alle rommene var av høy standard, soverom 1 og stua hadde en optimal fungerende aircondition. Annsatte er veldig hyggelige og hjelpsomme.

  Hotellet er ikke som et skikkelig hotell. Det er leiligheter som folk bor i på langt sikt, leiligheten vi hadde er den enseste i huset som ble leid ut som hotell. Siden det er et apartement blir det ikke vasket, byttet på håndkle eller lignende. Så vi måtte vaske selv fordi vi var der i lang tid. 

  Hotellet passer bra for familier eller vennegrupper. Kjøkkenet er perfekt for å lage mat i og kjøleskapet har stor lagringsplass. Alt i alt hadde vår familie ikke forventet at hotellet er såpass bra, fordi prisen er ganske lav sammenlignet med vanlige hotellrom. Jeg kan definitivt anbefale!

  Om noen er interesserte, hotellet heter "Friendly Rentals Valencia". Vi har fått vårt supertilbud med prisen på booking.com, om noen lurte :-)

  NB: Dette er IKKE et sponset innlegg, dvs. jeg blir ikke betalt for dette. Det jeg skriver her er min ærlige mening.

  Utsikten fra stua // Utsikten fra kjøkkenets balkong // Balkongen, god plass til å tørke håndkle // Utsikten fra stua

  Stort klesskap i soverommet som har vindu til bakgården, rett vedsiden av mini balkongen // soverommet // lite baderom knyttet til rommet // soverommet fra annen vinkel

  Stue med stort bord // stua med sofa som kan lages til seng // kjøkkenets ovn + kokeplate // kaffeautomat + vannkoker i kjøkkenet (det finnes gratis kaffe, te, sukker og andre nyttige ting i skapet over)  Kjøleskap + mikrobølgeovn // andre kjøkkenutensilier // bilde av hele kjøkkenet // gang 1: venstre: stue, midten: mitt soverom med det store skapet og ekstra bad // høyre: kjøkkenet med utgang til balkong


  Hyller i soverom 1 //  skohylle i entreen // seng og jobbsone i soverom 1 // jobbsonen
  Toalett i master baderom // dusjkabinett // hyller med stor plass til kosmetikk og sminke // en til hylle + hårføn fra Remington inni og springen

 • Publisert: 09.08.2016, 12:00
 • Kategori: Valencia 2016
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Kathrine Skaug

  09.08.2016 kl.15:25

  En fin vurdering av hotellet/leiligheten :) Det så fint ut der, også så kjekt med kjøkken, så har man mulighet til å lage seg frokost eller lunsj eller slike ting :)

  Nora

  09.08.2016 kl.15:29

  Kathrine Skaug: Yes!! Pluss at jeg prøver å spise veldig sunt så jeg kunne lage en litt sunnere versjon av maten selv, hehe :-)

  Kathrine Skaug

  09.08.2016 kl.15:52

  Hehe, det er jo helt perfekt! :D Også sparer man ofte litt penger på det :)

  Nora

  09.08.2016 kl.18:48

  Kathrine Skaug: mye sparing, ja. Pluss at leiligheten var ikke dyr heller så er bonus er at man kan nyte en laang ferie, hehe

  Skriv en ny kommentar

  hits