rosanora

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en 17 år gammel jente fra Oslo. Bloggen min handler om mote, livsstil, reise og mange andre ting. Håper det faller i smak!

Et nytt skoleår er her!

 • Publisert: 22.08.2016, 10:53
 • Kategori: Hverdag
 • Heii på dere! I dag kan jeg endelig spise vanlig mat igjen etter 2 dager med kun frukt og grønt. Jeg føler at denne lille dietten har hjulpet meg til å få tilbake energi og rense kroppen litt. Definitivt noe jeg skal gjøre igjen! Det var litt slitsomt å ikke spise noe kjøtt, brød, pasta eller melkeprodukter. Men hadde det godt med veganske salater, smoothier, supper og andre deilige retter. I dag er sikkert en spennende dag for noen av dere - første skoledagen! Jeg for min del har ikke fått en plass på universitetet fordi jeg fikk for lav karakter i kjemi. Resten av vitnemålet mitt var faktisk mye bedre enn forventet! Fikk full poeng i både norsk og engelsk og en 5er i sosial antropologi. Matten fikk jeg faktisk en 4er på som jeg var kjempefornøyd meg. Dere som følger bloggen fra starten vet hvor mye jeg slet med matte. Jeg kom meg fra en 2- i halvårskarakter til en 4+ nå og er kjempefornøyd. Nå er det bare kjemi som jeg må ta opp igjen. Jeg hadde veldig lyst til å ta igjen det hele året på en annen videregående skole heller enn å ta igjen på IB linjen men jeg har ikke fått en plass enda og håper fortsatt på en restplass. Har møte angående dette om 2 dager og håper innmari på en restplass ved en skole som tilbyr studiespesialisering. Hadde virkelig vært en glede for meg å få en til sjanse, hehe. Men til dere som er så heldige og har fått en plass på skolen dere ville - gratulerer! Og lykke til med skoleåret!   

 • Publisert: 22.08.2016, 10:53
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  22.08.2016 kl.14:15

  Kjedleig å ikke få plasd, kom selv ikke inn på Journalistikk. Men men. Prøver igjen neste år, og skal i mellomtiden ta opp igjen nynorsk (:

  Håper du får restplass da ^^

  Nora

  22.08.2016 kl.15:55

  Henriette Celin: åå, lykke til!! Nynorsk kan være svært vanskelig, jeg har opplevd det selv. Men dette klarer du! :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits